Simptomat e kancerit dhe spitalet Kanceri

simptomat e kancerit
nga Lexo nenet shqiptare

simptomat e kancerit dhe spitalet Kanceri
 

1. Kanceri është një sëmundje e qelizave të cilit gjendet kryesisht ndodhi për shkak të rritjes anormale të qelizave. Nuk është ndarje e pakontrolluar qelinë si. Këto qeliza të zhvillojnë kapacitetin për të sulmuar indet e tjera. Kjo është quajtur edhe si keqdashje e cila është një formë e kancerit tumor.
2. Simptome të kancerit janë vërejtur në lloje të ndryshme të veçanta të kancerit. Ata janë shumë lloje të veçanta. Nuk ka dhimbje të vazhdueshme në eshtra, gjakderdhje të pazakonshme, dhe ënjtje në, gruffness gjirit të përzier, të vazhdueshme, zakonet ndryshuar fshikëzës dhe shumë probleme ënjtje.
3. Disa simptome të veçanta janë të ekspozuara nga çdo lloj kanceri. Nëse një person vuan nga kanceri veshkave dhe fshikëzës, simptomat kryesore të kancerit janë gjak në urinë, urinim i shpeshtë dhe dhimbje gjatë urinimit.
4. Simptomat kryesore të kancerit të gjirit janë djegur ose dhimbje, ënjtje, probleme në nipples dhe reddishness.
5.

simptomat e kancerit të mitrës dhe e qafës së mitrës janë të ngjashme si. Simptomet kryesore përfshijnë periudha të dhimbshme dhe e rëndë menstrual, shkarkimin e pazakontë etj Personi i cili vuan nga kanceri i zorrës së trashë ka simptoma të tilla si ndryshim në zakonet zorrë, fron me kapsllëk gjak dhe i pamëshirshëm diarre.
6. Simptomet kryesore të leukimi janë lodhje, pesha në rënie, gjakderdhje hundë, dhimbje në joints dhe eshtra dhe infeksione të përsëritura.
7. Simptomet përfshijnë dhimbje kancerit të mushkërive gjoks dhe shurdhim të rëndë, dhe gjaku të vazhdueshme dhe kollë në pështymë.
8. Simptomat e kancerit të fytit dhe gojës të përfshijë ulcers në fyt dhe gjuhën të cilat nuk mund të shërohet.
9. Rrjedhja e urinës është dobësuar nga kanceri i prostatës. Dhimbje të vazhdueshme është ndjerë nga pacienti në kofshët e tij të sipërme dhe të legenit. Ka tumore të ndryshme nën lëkurë që nuk do të shërohet. Shkaku kryesor i kancerit të lëkurës është moles lëkurës.
10. Një person i cili vuan nga kanceri në stomak tregon simptoma të tilla si dhimbje dhe të vjella pasi të hahet dhe një rënie të peshës trupore.
11. Shkaqet kryesore të kancerit janë enzimat e tretjes dhe të mungesës së yndyrave. Nuk është nganjëherë një prani e helm në ushqim të mirë. Ndonjëherë, kjo ndodh për shkak të shumë e marrjes të drogës, mungesa e mineraleve, ndryshim hormonal dhe patogjenëve të cilat ndikojnë në sistemin imunitar.

Ndërsa duke zgjedhur spitalet kanceri duhet të jenë shumë të kujdesshëm. Spitali i ofruar objektet e fundit dhe pajisjet duhet të zgjidhet. Trajtimeve të kancerit të ndryshojnë në masë të madhe. Kështu, një spital duhet të zgjidhet në përputhje me rrethanat.
Gjej më shumë href=http://www.articlesalbanian.com/category/health>

This entry was posted in Health and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

Your email address will never be published.